Nee, wij zijn enkel een webshop met kantoor en magazijn in Enschede. Mocht je in de buurt wonen, mag je natuurlijk altijd persoonlijk je bestelling bij ons afhalen.
Verder werken we samen met een aantal retailers verspreid over Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Zij verkopen een deel van onze collectie. Deze verkooppunten vind je hier.

Dat is in sommige gevallen mogelijk. Aangezien we geen echte winkel hebben, kunnen we de aanpassing(en) niet persoonlijk bij je afspelden. Als jij ons bij je bestelling duidelijk kunt aangeven wat je zou willen laten aanpassen, dan kunnen wij dat in eigen atelier aanpassen voordat we het artikel toesturen. Houd er wel rekening mee dat je het artikel dan niet meer kunt retourneren.

Onze kleding wordt in beperkte oplages gemaakt. We hebben daarom geen grote voorraad op onze website. Voor print artikelen geldt daarom op=op.

Basics in uni-kleuren proberen we zoveel mogelijk altijd in voorraad te hebben. ls een artikel in jouw maat uitverkocht, neem dan gerust contact met ons op, we kunnen je dan laten weten wanneer de voorraad weer wordt aangevuld.

Ben je op zoek naar een specifiek artikel, neem dan ook contact met ons op. We kunnen dan overleggen of er mogelijkheden zijn om een custom-made artikel voor je te laten maken.

Per ongeluk de verkeerde maat of kleur besteld? Dat kan gebeuren. Als je een artikel wilt omruilen, kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen in de juiste kleur en maat.

Vervolgens stuur je ons een mail en meld je welk artikel je wilt retourneren.
Alle bij de www.exelle.com online-shop gekochte artikelen kun je binnen 14 dagen retour sturen, zonder opgaaf van reden.

Bestel je vanuit Nederland, België of Duitsland? De terugzending gaat dan op onze kosten. Voor bestellingen vanuit overige landen geldt dat u verantwoordelijk bent voor de retour-kosten.

Alle bij de www.exelle.com online-shop gekochte artikelen kun je binnen 14 dagen retour sturen, zonder opgaaf van reden. Bestel je vanuit Nederland, België of Duitsland? De terugzending gaat dan op onze kosten.

Als je een artikel wilt retourneren stuur je een e-mail aan info@exelle.com

Geef svp aan:
– Je naam
– Ordernummer
– Welk artikel je wilt retourneren
– Optioneel: retourreden, dit kan ons helpen onze producten en service te verbeteren

Wij sturen u vervolgens een e-mail met een retourlabel. Met dit label kunt u het pakket kosteloos bij een pakketservicepunt afgeven.

Voor bestellingen vanuit overige landen geldt dat u verantwoordelijk bent voor de retour-kosten.

Zie ook de pagina verzenden en retouren voor meer informatie.

Volg altijd de wasinstructies op het wasetiket in het artikel. Om je kledingstukken zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om ze voorzichtig te wassen. Was ze in de wasmachine op een 30 graden fijnwasprogramma, gebruik een fijnwasmiddel en centrifugeer op een laag toerental. Doe de kleding nooit in de droger.

Je kunt betalen via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact en SOFORT Banking. Voor meer informatie over de betaalmogelijkheden verwijzen we je naar de pagina ‘veilige betaling’. Staat de gewenste betaalmogelijkheid er niet bij? Of heb je problemen met betalen? Neem dan even contact met ons op.

Nog niet, maar dit staat wel op onze wensenlijst. Bij exelle werken we met een klein team aan het ontwikkelen van nieuwe collecties, voorraadbeheer, website en nog vele andere taken waar we druk mee zijn. We hopen later ook een nieuwsbrieven te gaan versturen. Aanmelden kan via info@exelle.com.