Verzending van uw pakket

Uw bestelling wordt over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via GLS of DPD met tracking, en aflevering zonder handtekening. 

Bij het plaatsen van de bestelling worden de verzendkosten automatisch geselecteerd op basis van het afleveradres en het gewicht van het pakket.

De verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.

Bij bestellingen binnen Nederland, Duitsland en België met een totale waarde van €200,- of meer, is de verzending kosteloos.

We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Bestellingen bevatten 21% BTW, dit is de wettelijke Nederlandse BTW en al in de prijs inbegrepen.
Eventueel toepasselijke invoerrechten en -heffingen zijn op eigen kosten van de klant.

Retour

Als u om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent over een door u aangeschaft product of u bent van gedachten veranderd over uw aankoop, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen, indien u aan de voorwaarden voldoet.

Als u een andere maat, andere kleur of ander product wilt, stuur het gekochte product dan naar ons terug en plaats een nieuwe bestelling.

Houd er rekening mee dat, terwijl de producten in uw bezit zijn, u verantwoordelijk bent om ze veilig, beveiligd en in goede staat te bewaren.

Retour Voorwaarden:

  • Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst.
  • De geretourneerde artikelen moeten ons magazijn in originele staat bereiken.

Dat betekent ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking met alle hangtags en labels nog bevestigd.

Nadat we het product hebben gecontroleerd, krijgt u het aankoopbedrag terug via de door u gebruikte betaalmethode.

Hoe kunt u een bestelling retourneren:

Als u een retour* heeft, stuurt u dan een e-mail naar: info@exelle.nl
Geeft u svp in de mail aan:

  • Uw naam
  • Ordernummer
  • Welk artikel u retour wilt sturen
  • Reden van de retour (niet verplicht)

Voor Nederland, België en Duitsland:

Wij sturen u dan een retourlabel per e-mail.
De kosten en risico’s voor de retourzending zijn voor rekening van Exelle.

Let op: Retourzendingen kunnen de berekening van verzendkosten beïnvloeden.

Als na een retourzending de totale waarde van uw order nog steeds € 200,- of meer bedraagt, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Indien de totale waarde lager is dan € 200,- nadat een deel van uw bestelling is geretourneerd, dan vervalt uw recht op kosteloze verzending. Wij zullen dan het standaard tarief voor verzending verrekenen met de waarde van uw geretourneerde producten.

Voor overige landen:

U bent volledig verantwoordelijk voor de zending en de retour-kosten.

Retouradres:

exelle
Perikweg 13
7512 DM Enschede
Nederland

Het is belangrijk dat u het pakket voldoende frankeert. Alle niet betaalde vrachtkosten zullen worden afgetrokken van uw creditnota.

Terugbetaling:

Nadat we het retour ontvangen product hebben gecontroleerd, krijgt u het aankoopbedrag terug via de door u gebruikte betaalmethode.
Wij vergoeden het bedrag binnen 5 dagen na ontvangst.
Creditcardmaatschappijen, PayPal en Mollie hanteren eigen termijnen voor het overboeken van bedragen, daardoor kan het soms langer duren voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening wordt bijgeschreven.